OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κοίτα Πασχάλη μου το χάλι μου

Ένας ψυχωμένος Λεβαδειακός θριάμβευσε 1-0 επί του ΠΟΑ χάρη σε γκολάρα του Πασχάλη Μελισσά στο 83' και πλέον δίνει το δικαίωμα στον Θρύλο να μειώσει στους δύο τους βαθμούς της διαφοράς και να πάει φουριόζος για ένα ακόμη νταμπλ!

Το δώρο που περίμενε ο Ολυμπιακός και την «γκέλα» του ΠΟΑ ήρθε από την Λεβαδειακό! Οι Βοιωτοί παρουσιάζοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα θριάμβευσαν 1-0 των πρασίνων και έδωσαν στον Θρύλο τη δυνατότητα να μειώσει στους δύο τους βαθμούς της διαφοράς, που τους χωρίζει από τον τυχερό ΠΟΑ και να πάνε φουριόζοι για την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ!

Οι Βοιωτοί, που πήραν πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, έφτασαν στο πολύτιμο «τρίποντο στο 83' Έπειτα από συστημένη σέντρα του Μουλόπουλου, ο Πασχάλης Μελισσάς που είχε περάσει τρία λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι στη θέση του Ναπολεόνι με άπιαστη κεφαλιά άφησε άγαλμα τον Καρνέζη και χάρισε στον Λεβαδειακό μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0!

Διαιτήτευσε ο Κομίνης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Τομάς, Αλεξίου, Μουλόπουλος, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι (63’ Πόποβιτς), Ναπολεόνι (80’ Μελισσάς), Σουμπίνιο, Βασιλείου (73’ Κουτσόπουλος)..

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα (74’ Μαυρίας), Κουίνσι (64’ Χριστοδουλόπουλος), Τοτσέ, Κλέιτον.

Συντάκτης: Κώστας Παλαιολόγος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons