OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Θα παίξει μπάλα και ο... κόσμος!

Αντιμέτωπος με την ΑΕΚ θα τεθεί ο Ολυμπιακός σήμερα στο Καραϊσκάκη με στόχο μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο. Η ομάδα του Πειραιά με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Superleague και μετά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθεί να... συνέλθει από την... τούμπα που θα έχει έρθει στη βαθμολογία και θα παίξει την Κυριακή με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Στον σημερινό αγώνα όμως θα πρέπει να παίξουν μπάλα και οι ΓΑΥΡΟΙ που θα δώσουν «παρών» στο Καραϊσκάκη. Όπως σε κάθε εντός έδρας ματς έτσι και σε αυτό, ο λαός του Θρύλου θα πρέπει να αποτελέσει τον 12ο παίκτη.

Υπάρχουν ακόμα μερικά εισιτήρια τα οποία μπορεί ο κόσμος να τα προμηθεύεται από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου από τις 18:00 και μετά θα έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα για το Europa League με τη Ρούμπιν Καζάν, όπως ενημέρωσε και ο Ολυμπιακός επίσημα.

Όλοι στο Καραϊσκάκη σήμερα για νίκη με την ΑΕΚ και μετά να φωνάξουμε όλοι μαζί να ζητήσουμε από την ομάδα του Θρύλου τη νίκη και στη Ρωσία με τη Ρούμπιν Καζάν την προσεχή Τρίτης.
www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons