OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Παιχνίδι δίχως αύριο...

Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με αντίπαλο την Μπούντβα για την φάση των ομίλων του Champions League, ο Θοδωρής Βλάχος. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι ματς δίχως αύριο αφού μόνο με νίκη θα διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Παράλληλα ζήτησε και την βοήθεια του κόσμου για να συμπαρασταθεί στους παίκτες σ’ αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

«Ο αγώνας με τη Μπούντβα είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, αποκλειόμαστε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το σημαντικό είναι ότι θα έχουμε όλα μας τα ατού στη διάθεσή μας. Δηλαδή, όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει τον τρόπο με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί να δώσει στην ομάδα τον αγωνιστικό ρυθμό που θα χρειαστεί για να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς».

Το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο παίζει αύριο, Τετάρτη, ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στις 19:00 στο κολυμβητήριο του Πειραιά την Μπούντβα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ως τώρα μία νίκη (επί της Βουλιαγμένης στην πρεμιέρα) και τρεις ήττες, οπότε χρειάζονται απαραιτήτως τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «8».

Για τον ίδιο όμιλο, η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει στις 21:15 στην Κροατία την Πριμόριε Ριέκα και επιζητά ένα μικρό θαύμα για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η εντός έδρας ήττα της 4ης αγωνιστικής από την Μπούντβα έχει περιορίσει στο ελάχιστο της προσδοκίες του ΝΟΒ, που χρειάζεται νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει την προνομιούχο δεύτερη θέση.

Η βαθμολογία του Α΄ ομίλου
(σε 4 αγώνες)

Πριμόριε Ριέκα 40-30 12
Μπούντβα 35-36 6
Ολυμπιακός 28-34 3
Βουλιαγμένη 35-38 3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons