OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Τζιμπούρ: «Δεν είναι έτσι οι άντρες»

Φανερά ενοχλημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ μέσα από τις δηλώσεις που έκανε κατά την επιστροφή της ομάδας του στην Αθήνα.

Παρά το νικηφόρο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Τούμπα, δε δίστασε με όσα είπε να «καρφώσει» τους παίκτες του «δικεφάλου» με αφορμή το σκληρό παιχνίδι που εφήρμοσαν στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

«Νομίζουν πως έτσι είναι οι άντρες. Δεν είναι όμως έτσι. Δεν είσαι άντρας αν κλωτσάς τον άλλον και τον χτυπάς. Άντρας είσαι, όταν συμπεριφέρεσαι σωστά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλγερινός, ενώ σχετικά με την αναμέτρηση παραδέχτηκε πως θα ήθελε και ο ίδιος να είχε συνεισφέρει με ένα δικό του γκολ στην επιτυχία των Πειραιωτών, ωστόσο τα θετικά αποτελέσματα ποδοσφαίρου είναι αυτά που μετράνε για την ομάδα του Λιμανιού.

Ο 28χρονος επιθετικός στη συνέχεια, έστρεψε το ενδιαφέρον του στις προσεχείς αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με ΑΕΚ και Ρουμπίν Καζάν.

Σ’ αυτό το στοίχημα προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, ωστόσο για τον ίδιο αποτελούν αμφότερες δύσκολες αντιπάλους, απέναντι στις οποίες η ομάδα του οφείλει να πάρει τη νίκη.

Ο τραυματισμός που υπέστη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης φαίνεται πως δεν τον επηρέασε ως τώρα, αφού ο ίδιος τόνισε πως νιώθει ήδη καλά και θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στα επόμενα ματς της ομάδας.

«Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Νομίζω όμως πως θα είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι πόνο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons