OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στον στόχο μας...

Ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στο Olympiacos.org για τον αυριανό αγώνα με την Α.Ε.Κ., τόνισε:

«Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Μπορεί στον αντίστοιχο περσινό αγώνα να κερδίσαμε με 6-0 και την περασμένη εβδομάδα να κερδίσαμε τον Π.Α.Ο.Κ., όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτε γιατί ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός.

Αύριο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσηλωμένοι στο στόχο μας, ενώ περιμένουμε, όπως πάντα, από τους φιλάθλους μας να μας σπρώξουν προς τη νίκη με τη συμπαράστασή τους και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στο Καραϊσκάκη.»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό ματς

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Παρασκευή 10/2, 21:00) αγώνα με την προπόνηση που έγινε στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπαίθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ντιόγκο Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φέτφατζίδης, Μόνχε, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons