OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

H μεγαλύτερη ευκαιρία...

Το παιχνίδι με την Εφές είναι η καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού να κάνει μεγάλο παιχνίδι, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τονίζει πως το ματς στην Τουρκία θα είναι διαφορετικό από αυτό στο ΣΕΦ.

«Πάντα είναι δύσκολα παιχνίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τα ίδια. Δεν θα είναι το ίδιο ματς από απόψεως τακτικής, ούτε περιμένω ένα καταπληκτικό ματς από εμάς όπως παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο την περασμένη Τετάρτη. Θεωρώ πως οι Τούρκοι θα μας πιέσουν, οπότε πρέπει να έχουμε καλύτερο έλεγχο, να μην κάνουμε λάθη και να περιμένουμε μια πιεστική άμυνα», ανέφερε αρχικά ο Ντούντα ενώ πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως η Εφές δημιούργησε μια ομάδα για να φτάσει στο Φάιναλ Φορ, οπότε και αυτή θα έχει πίεση.  Έχουμε κάποια προβλήματα, γι' αυτό πηγαίνουμε 13 παίκτες επειδή ο Πελεκάνος έχει ίωση και ο Ντόρσεί ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Αυτό το ματς είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για εμάς για ένα μεγάλο παιχνίδι, δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες».

Στην ίδια λογική κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Κάιλ Χάινς, ο οποίος συμπλήρωσε: «Συμφωνώ με τον κόουτς. Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς. Πηγαίνουμε στην Πόλη να παίξουμε καλά και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να έχουμε καλύτερη άμυνα και να πάρουμε το ματς. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ. Εμείς ξέρουμε ότι κόπηκε το μπάτζετ της ομάδας μας, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Έχουμε κίνητρο, έχουμε ταλέντο και κάθε φορά που μπαίνουμε στο παρκέ δίνουμε το 110% των δυνάμεων μας, δεν έχει να κάνει με το μπάτζετ.  Με έχει βοηθήσει πολύ η παρουσία του Τζόι (Ντόρσεϊ), αντιδράει καλά στην άμυνα και μας έχει βοηθήσει όλους, όχι μόνο εμένα. Έβαλε στην ομάδα στοιχεία που μας έλειψαν στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons