OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Preview: Ολυμπιακός-ΑΕΚ...

Το μεγάλο ντέρμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (21:00, NOVA) είναι το ματς που κλέβει την παράσταση στην 21η αγωνιστική της Super League.

Mε την ψυχολογία στα ύψη μετά το σπουδαίο "διπλό" στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-0), ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής τον έτερο "Δικέφαλο", την ΑΕΚ, με μοναδικό στόχο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι η νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά κορυφής.

Μετά την αναπάντεχη ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, οι πρωταθλητές Ελλάδας μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους 2 βαθμούς, ενώ αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ένωσης ανεβαίνουν μόνοι τους στην κορυφή έστω και με ματς παραπάνω.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του κράτησαν χαμηλούς τόνους ενόψει του ντέρμπι, ενώ στο βάθος του μυαλού των ερυθρολεύκων βρίσκεται σίγουρα και η Ρουμπίν Καζάν, την οποία αντιμετωπίζουν στη Μόσχα την Τρίτη για το πρώτο ματς των "32" του Europa League.

Στα αγωνιστικά, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Ιμπαγάσα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε, ενώ οι Ντιόγκο και Φετφατζίδης έμειναν εκτός 18αδας για αγωνιστικούς λόγους (όπως και στην Τούμπα).

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, με την διαφορά όμως των 11 πόντων από την κορυφή να καθιστά απαγορευτικό κάθε όνειρο για τίτλο τη φετινή σεζόν.

Τα διοικητικά βρίσκονται στο επίκεντρο για τον "Δικέφαλο" για μία ακόμα εβδομάδα, με τους παίκτες όμως να θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο για να δώσουν μία χαρά στον κόσμο τους μέσα σε μία δύσκολη σεζόν.

Οι Δέλλας και Μανωλάς ξεπέρασαν τα προβλήματα και θα συνθέσουν λογικά το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας,ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος μάλλον θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Ημ/νία: Παρασκευή (10/2/2011)
Ώρα: 21:00
Τηλεόραση: ΝOVA
Δείτε τον καιρό στο Φάληρο.
Πρώτος γύρος: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons