OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

To αφεντικό... τρελάθηκε

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από το βράδυ της Κυριακής ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον Θρύλο. Διαβάστε στο katimagiko.grγια τις αντιδράσεις του διοικητικού ηγέτη των πρωταθλητών, μετά το διπλό στην Τούμπα.

Τρελαμένος από την χαρά του είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το διπλό στην Τούμπα και την γκέλα του Παναθηναϊκού. Το -2 έκανε τον πρόεδρό μας να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και φυσικά μοίραζε συγχαρητήρια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος γιατί βλέπει πως ο Θρύλος... ρολάρει και ότι είναι έτοιμος για την μεγάλη αντεπίθεση στο πρωτάθλημα. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μας πιστεύει ακράδαντα ότι στο τέλος ο πειραϊκός σύλλογος θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει τον τίτλο!

«Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι στο χέρι μας να πάρουμε το πρωτάθλημα», έλεγε σύμφωνα με πληροφορίες στο στενό του περιβάλλον ο Μαρινάκης. Βέβαια περιμένει ακόμα καλύτερη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, γι' αυτό άλλωστε αποφάσισε να κινηθεί και στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του απου απλά παρακολουθούσαν ως θεατές.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού περιμένει, πλέον, μια άνετη νίκη την Παρασκευή επί της ΑΕΚ, ο Θρύλος να «καβαλήσει» τον ΠΟΑ με ένα βαθμό, ώστε στη συνέχεια οι «λαγοί» να είναι εκείνοι που θα έχουν το άγχος κόντρα στην αξιόμαχη Ξάνθη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons