OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα...

Πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι και φέτος η κατάκτηση του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως ο Μάρτιος είναι ένας κρίσιμος μήνας για τους Πειραιώτες λόγω του προγράμματος που έχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ επέστησε την προσοχή ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Νταβίντ Φουστέρ:

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τα καταφέρει στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί στο υπόλοιπο της περιόδου: «Ήδη μπήκαμε στον πιο δύσκολο μήνα για εμάς φέτος. Παίζουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια στις τρεις διοργανώσεις, αλλά πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται για να καταφέρουμε τους στόχους μας σε αυτές τις τρεις διοργανώσεις».

Για το ποιος είναι ο πιο δελεαστικός στόχος της ομάδας (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League): «Και οι τρεις διοργανώσεις είναι δύσκολες. Αλλά ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Είναι η καλύτερη διοργάνωση για εμάς. Δεν είναι πως ξεχνάμε τις άλλες δύο διοργανώσεις. Αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Και αυτό πρέπει να το δείχνουμε στο παιχνίδι μας».

Για το τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως στην Ευρώπη λίγες ομάδες παραμένουν και στους τρεις στόχους, Μάρτη μήνα: «Είναι όντως πολύ σημαντικό να συνεχίζεις και στις τρεις διοργανώσεις. Και όχι απλώς να συνεχίζεις, καθώς έχουμε πιθανότητες να κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό και στις τρεις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα είμαστε πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να τα καταφέρει παντού».

Για το πόσο εφικτό είναι για τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι προσηλωμένη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με δεδομένο πως ακολουθεί το ματς κόντρα στη Μέταλιστ: «Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να ξεχάσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι έρχεται τώρα. Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Είδαμε στο Καραϊσκάκη πως ισοφάρισε ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για την εικόνα που έχει για τον ΟΦΗ: «Παίζει πάρα πολύ καλά. Κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Έχει πολύ καλούς επιθετικούς . Αλλά είναι μία ομάδα που περιμένει να βγει μπροστά με αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Γιατί όπως είδαμε και στο Καραϊσκάκη, είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να βρει λύσεις μέσα στον αγώνα. Θέλει πάρα πολύ προσοχή».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει τους φίλους του Ολυμπιακού: «Να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν. Μπαίνουμε τώρα σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Αν δεν τους είχαμε δίπλα μας, δεν θα ήταν καλό για τον Ολυμπιακό. Οπότε, θέλουμε να είναι πάντα δίπλα μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons