OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Έτοιμοι για Βίλεμ...

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Ολλανδία με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. Πολλά σουτ αλλά και εκτελέσεις κόρνερ είχε το... μενού στο Έρμελο. 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Θρύλου στην Ολλανδία με την προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου. Το πρόγραμμα ήταν αρκετά φορτωμένο και γι' αυτό οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Οι μεν δούλεψαν στις στημένες φάσεις και κυρίως στις εκτελέσεις κόρνερ αλλά και στα τελειώματα των φάσεων κάνοντας αρκετά σουτ. Το άλλο γκρουπ έκανε συνδυασμούς με «ένα-δύο» και σουτ έξω από την περιοχή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το πρωί του Σαββάτου, πριν το φιλικό παιχνίδι με τη Βίλεμ.

Λίγες ώρες πριν από το αποψινό (19:00 Ελλάδας, 18:00 τοπική) ματς με τη Βίλεμ, στο Τίλμπουργκ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν για τελευταία φορά στο γήπεδο της Χορστ, στο Έρμελο.

Το πρόγραμμα δεν ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα δούλεψε στις στημένες φάσεις και κυρίως στα κόρνερ. Στη συνέχεια έκαναν σουτ και τελειώματα φάσεων. Το άλλο γκρουπ έκανε «ένα-δύο» και σουτ έξω από την περιοχή.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει στις 15:30 ώρα Ελλάδας (14:30 τοπική) για το Τίλμπουργκ, για το φιλικό με τη Βίλεμ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons