OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Θετική κατάληξη και με τους δύο...

Ο Περπέρογλου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παρτενέρ του Κώστα Παπανικολάου στη θέση «3» ενώ ο Βασίλης Καββαδάς αναμένεται να αποκτηθεί τώρα αλλά να παραμείνει στη Νέα Σμύρνη για ένα χρόνο ακόμα. 

Ο Στράτος Περπέρογλου είναι εδώ και καιρό ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση «3» και φαίνεται οτι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα. Ο 28χρονος φόργουορντ είναι θετικός στο να έρθει στον Θρύλο ενώ από την άλλη δείχνει να μην θέλει να ψαχτεί στο εξωτερικό. Ο Περπέρογλου θα πλαισιώσει τον Κώστα Παπανικολάου και έτσι ο Ολυμπιακός αποκτά ένα πολύ καλό ελληνικό δίδυμο στα 3άρια ενώ παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να πορευτούν με πέντε ξένους στην αρχή της σεζόν ώστε να έχουν το δικαίωμα προσθήκης αν χρειαστεί και μια τελική... πινελιά!

Τώρα σε οτι έχει να κάνει με τον Kαββαδά ένα είναι το σενάριο που επικρατεί. Να τον αποκτήσει ο Θρύλος από φέτος και να τον αφήσει την επόμενη σεζόν ως δανεικό στον Πανιώνιο. Ούτως ή άλλως αυτή ήταν και η πρόταση των Νεοσμυρνιωτών για να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για τον νεαρό σέντερ. Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι στον Πανιώνιο σκέφτονται αρκετά σοβαρά να δεχθούν την πρόταση την ώρα που θεωρείται καλύτερο για τον Βασίλη Καββαδά να παραμείνει ακόμα μία χρονιά στη Νέα Σμύρνη για να πάρει ακόμα περισσότερες παραστάσεις πριν γίνει μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons