OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

«Αισθάνομαι έτοιμος και δυνατός»...

Έναν πολύ βελτιωμένο Γιάννη Φετφατζίδη παρακολουθούμε στο στάδιο της προετοιμασίας. Ο νεαρός άσος δείχνει πολύ φορμαρισμένος και κυρίως πιο ώριμος από ποτέ. Ο διεθνής άσος στην κάμερα της Nova για όσα ζει με την ερυθρόλευκη φανέλα:

Για το μεγάλο μέρος της φετινής προετοιμασίας που έχει ολοκληρωθεί με φιλικά σε Αυστρία, Πορτογαλία κα Ολλανδία: «Πραγματικά ήταν ένα μεγάλο στάδιο προετοιμασίας της φετινής χρονιάς. Κάθε μέρα κάνουμε προπονήσεις και προσπαθούμε να μπούμε στη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά τη σεζόν που μα έρχεται».

Για τα φιλικά με Μάλαγα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Νάπολι: «Είναι παιχνίδια που θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Για το αν ο χρόνος κυλά υπέρ τους για να αφομοιώσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του νέου προπονητή: «Σίγουρα κυλά υπέρ μας, είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο γιατί αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας».

Για τον ίδιο: «Αισθάνομαι δυνατός και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί για να προσφέρω στην ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons