OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η προπόνηση της Παρασκευής...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν και σήμερα την προετοιμασία τους στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Μετά το χθεσινό, απογευματινό ρεπό, που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του, αυτοί επέστρεψαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Χορστ και συνέχισαν την προετοιμασία τους.
Δούλεψαν ξανά πάρα πολύ με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις τακτικής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος, στα τελειώματα των φάσεων, έπειτα από σωστή κίνηση και ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Από το πρόγραμμα δεν έλειψε και το δίτερμα. «Κόκκινοι» και «κίτρινοι» δούλεψαν με αυτό τον τρόπο στην τακτική. Με τους «κόκκινους» ήταν οι Γιαννιώτης, Ποτουρίδης, Ντιελνά, Μανωλάς, Καραγκούνης, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Λυκογιάννης, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ. Με τους «κίτρινους» οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Ντιόγκο και Πάντελιτς.

Οι δύο ομάδες άλλαξαν, στη συνέχεια, συνθέσεις, ενώ για τους «κίτρινους» σκόραρε ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν οι Μιραλάς και Γκρέκο. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ γυμνάστηκε και μόνος του. Ειδικό πρόγραμμα έκαναν οι Ζαραδούκας και Τάτος.

Ο Ρόι Κάρολ προφυλάχθηκε και γυμνάστηκε μόνος του στο ξενοδοχείο ενώ αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση. Αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 ώρα Ελλάδας (17:30 τοπική).

Με πολλή τακτική συνέχισαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Παρασκευή.

Συνέχεια στις προπονήσεις τους στο Έρμελο της Ολλανδίας έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο της Χορστ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στην τακτική, με το δίτερμα να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε «κόκκινους» και «μπλε» και δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την αμυντική λειτουργία, στοχεύοντας στο, κατά το δυνατόν συντομότερο, «δέσιμο» μεταξύ τους.

Οι «κόκκινοι» αποτελούνταν από τους Γιαννιώτη, Τοροσίδη, Παπάζογλου, Σιόβα, Χολέβα, Φέισα, Ιμπαγάσα, Τάτο, Μήτρογλου, Ντιόγκο και Πάντελιτς. Οι «μπλε» από τους Μέγιερι, Ζαραδούκα, Ντιελνά, Μανωλά, Καραγκούνη, Μοδέστο, Λυκογιάννη, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμο, Φετφατζίφη και Τζιμπούρ.

Στη συνέχεια της άσκησης αγωνίστηκαν και οι Αμπντούν, Μανιάτης, Ποτουρίδης, οι οποίοι μέχρι εκείνη την ώρα δούλευαν επάνω στην τεχνική τους. Για τους «κόκκινους» σκόραραν οι Φέισα και Πάντελιτς.

Ο Κέβιν Μιραλάς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, φορώντας και ποδοσφαιρικά παπούτσια, χρησιμοποιώντας αρκετά και την μπάλα. Το ίδιο και ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο Ρόι Κάρολ έμεινε στο ξενοδοχείο και συνέχισε το πρόγραμμα που έκανε και το πρωί, με πισίνα και ειδικές ασκήσεις. Ιατρικά είναι εντάξει, αναμένεται να δώσει το παρών στην αυριανή προπόνηση και να αγωνιστεί κόντρα στη Βίλεμ.

Αύριο το πρωί η ομάδα μας θα γυμναστεί αύριο το πρωί στις 9:30 τοπική ώρα (10:30 Ελλάδας) και το απόγευμα θα μεταβεί στο Τίλμπουργκ, για το φιλικό με την ολλανδική Βίλεμ (18:00 τοπική ώρα, 19:00 Ελλάδας).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons