OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Να η ευκαιρία...

Την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς από την κορυφή θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports 1).

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό και έδωσε τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να πάρουν ξανά το παιχνίδι στα… πόδια τους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να ξεκινήσουν τη δική τους αντεπίθεση και να κάνουν ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα μέχρι το ντέρμπι με τους «πράσινους».

Όσον αφορά την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να κάνει την έκπληξη και να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Καζίμ, αν και αποκτήθηκε πριν από μερικές μέρες.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή και εκείνος τον ρίχνει σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Ορμπάιθ ως αμυντικά χαφ, ενώ ο Ιμπαγάσα θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Μιραλάς, ο Τζεμπούρ (ή Πάντελιτς) και ο Καζίμ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μοντέστο, Μαρκάνο, Φουστέρ, Μακούν και Αμπντούν.

Στην Αθήνα έμειναν οι Ντιόγο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, οι οποίοι θα προπονηθούν σήμερα στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών.

«Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και τη δουλειά μας. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι έκανε ο Παναθηναϊκός και να χαιρόμαστε για την ήττα του. Και αν κέρδιζε τη νίκη θα θέλαμε και τώρα που έχασε πάλι τη νίκη θέλουμε. Να είμαστε σοβαροί και να ασχοληθούμε αποκλειστικά με το παιχνίδι μας. Όχι πανηγυρισμοί από τώρα…», ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά.

Παράδοση με ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Μόλις δώδεκα νίκες έναντι είκοσι επτά του ΠΑΟΚ μετράει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, ενώ δεκατρία έχουν λήξει χωρίς νικητή. Την περσινή σεζόν οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τους Θεσσαλονικείς.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

13/03/2011 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 (45' Kουτσιανικούλης, 71' πεν. Βιτόλο - 12' Τζιμπούρ)
20/09/2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2 (10΄ Βιερίνια - 41΄ Ντιόγο, 90΄ Α.Παπαδόπουλος)
08/03/2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0
24/02/2008 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 (2' Γκονζάλες - 22' Κοβάσεβιτς)
21/01/2007 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-3 (29' Μίετσελ, 90'+ Τόργκελε - 54' Τοροσίδης, 66' Ριβάλντο, 70' Καστίγιο) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons