OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Μας περιμένει δύσκολη ατμόσφαιρα...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως νιώθει πίεση σε κάθε ματς του Ολυμπιακού ενώ αποκάλυψε ότι έχει καταλήξει 100% στους παίκτες που θα ξεκινήσουν βασικοί με τον ΠΑΟΚ.

"Φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή έδρα και ότι μας περιμένει μία δύσκολη ατμόσφαιρα.

Αλλά εμείς θα πάμε για να νικήσουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός κατά την αναχώρηση της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας για τη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αποψινού καθοριστικού ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, NOVA).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Είστε έτοιμοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ; "Φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή έδρα και ότι μας περιμένει μία δύσκολη ατμόσφαιρα. Αλλά εμείς θα πάμε για να νικήσουμε".

Έχετε κατασταλάξει στην βασική ενδεκάδα; "Έχω αποφασίσει 100% ποιους θα χρησιμοποιήσω στην αρχή του αγώνα στην Τούμπα. Είμαι απολύτως σίγουρος για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν, αλλά δεν θα... αποκαλύψω ποιους θα επιλέξω".

Ο Καζίμ είναι έτοιμος να βοηθήσει από την αρχή του αγώνα; "Είναι στην αποστολή, οπότε αυτό σημαίνει ότι είναι μία χαρά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε μαζί μας είναι ετοιμοπόλεμοι και μπορεί να ξεκινήσουν ή να παίξουν κάποια στιγμή. Αυτό δεν είναι της στιγμής".

Ο Τζεμπούρ που προέρχεται από τραυματισμό; "Και εκείνος είναι καλά. Υπάρχουν παίκτες που ίσως χρειάζονται ειδική μεταχείριση, αλλά δεν είναι της στιγμής".

Ο αποκλεισμός του Ντιόγκο από την αποστολή ήταν έκπληξη; "Το πιο σημαντικό για εμένα τώρα είναι ότι όλοι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι. Έχουμε πολλούς παίκτες. Έχουμε 25 ποδοσφαιριστές και όταν έχουμε ένα παιχνίδι, πρέπει να αφήσω επτά από αυτούς έξω. Στην επίθεση έχουμε τον Πάντελιτς, τον Τζεμπούρ και τον Ντιόγκο. Δεν μπορώ να τους έχω όλους μαζί μου".

Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το "κλειδί" του αγώνα; "Το ζητούμενο είναι να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όπως το κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, όπου μπορεί να βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια κάναμε εύκολο το ματς για εμάς. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να παίξουμε".

Νιώθετε την πίεση ότι πρέπει να νικήσετε οπωσδήποτε στην Τούμπα; "Προσωπικά νιώθω πίεση σε κάθε ματς του Ολυμπιακού. Προπονητής του Ολυμπιακού είμαι, δεν γίνεται να μην υπάρχει πίεση. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε ώστε να μείνουμε κοντά και να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία. Την ίδια πίεση, όπως τώρα με τον ΠΑΟΚ, είχα, πάντως, και με τον Εργοτέλη στην έδρα μας, την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν ξεχωρίζουμε ματς. Περιμένω από τους παίκτες να δείξουν χαρακτήρα και θα δείξουν. Είμαι σίγουρος".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons