OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Σιγά την είδηση!

Ο Ολυμπιακός νίκησε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, με τον Μιραλάς να κάνει πάρτι, τους γηπεδούχους να βαράνε στο ψαχνό, τον κόσμο να πετάει μαλαματίνες (σ.σ.: ναι παιδιά, αλλά το μεζέ τον κεράσαμε εμείς) και όχι μόνο και τον Βαλβέρδε να κοουτσάρει άψογα τον Θρύλο. Σιγά την είδηση...

Αγωνιστική κυριαρχία των ερυθρολεύκων, υπόκλιση αντιπάλων στο μεγαλείο του Θρύλου, προκλήσεις από παίκτες, προπονητή και οπαδούς του ΠΑΟΚ και ένας τζέντλεμαν σαν τον Βαλβέρδε να τους "χαλάει" την ατμόσφαιρα. Ε και; Σιγά τα ωά...

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν το ότι ο Ολυμπιακός νίκησε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ. Είδηση θα ήταν να έχανε. Βάλτε κάτω τις δύο ομάδες και πείτε μου, ποιος από τους παίκτες του Μπόλονι θα είχε θέση στην ομάδα του Πειραιά.

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν το εκρηκτικό ξεκίνημα στον αγώνα. Όλες οι μεγάλες ομάδες καθαρίζουν τα ματς από νωρίς και ο Ολυμπιακός πάντα ήταν ένα τεράστιο μέγεθος για να μην ξεφύγει από τον κανόνα. Είδηση πάντως ήταν η διαφοροποίηση του αγωνιστικού πλάνου, με τους Πειραιώτες να δίνουν χώρους και την κατοχή μπάλας στους αντιπάλους και να χτυπούν δύο φορές στην κόντρα. Ήταν το μοναδικό φετινό παιχνίδι στην Super League, στο οποίο ο Ολυμπιακός άφησε την κυκλοφορία της μπάλας στους αντιπάλους και επέλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις, αξιοποιώντας τους ταχύτατους Μιραλάς και Αμπντούν.

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν τσίμπησαν από τους προκλητικούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά είναι μπαρουτοκαπνισμένοι, ενώ ο Βαλβέρδε τους είχε προειδοποιήσει για τις προθέσεις των γηπεδούχων.

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν ότι μείωσε ο Ολυμπιακός την διαφορά στους δύο βαθμούς. Είδηση είναι το γεγονός πως αυτή την ομάδα δεν βρίσκεται τουλάχιστον έξι βαθμούς μπροστά από τους πράσινους.

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν το ανεπανάληπτο παιχνίδι του Μιραλάς. Είδηση ήταν, όμως, η παρουσία του Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος έδειξε να “ξυπνάει” μετά την μεταγραφή του Καζίμ Ρίτσαρντς.

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων. Έτσι είναι, όποιος δεν μπορεί αγωνιστικά να αντεπεξέλθει προσπαθεί με άλλους τρόπους να αντισταθεί στις... ορέξεις άλλων παικτών.

- Η είδηση της Κυριακής δεν είναι το κοουτσάρισμα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος ακόμα και αν χάσει το πρωτάθλημα, έχει αποδείξει την αξία του τουλάχιστον με την φόρμα του Ολυμπιακού.

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν πως ο Γκαρσία μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην εξέδρα δεν έριξε σκαριές. Είδηση θα ήταν αυτός ο παίκτης να αποβληθεί!

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν η άψογη συνεργασία των Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλου. Είναι ίσως το κορυφαίο αμυντικό δίδυμο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα και αυτή η ομαδική τους παρουσία μας είχε λείψει.

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν τα παρατράγουδα στην Τούμπα, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πετάνε μαλαματίνες (σ.σ.: ναι παιδιά, αλλά το μεζέ τον κεράσαμε εμείς) και όχι μόνο. Όντως, όπως είπαν και οι ερυθρόλευκοι στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουμε δει χειρότερα. Είδηση πάντως θα ήταν να μην πανηγύριζε κάνοντας βόλτα όλο το γήπεδο ο Ολισαντέμπε το 2004, με τον Μήτσου να πίνει σαμπάνιες στην κερκίδα.

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν το ότι ο Μπόλονι φάνηκε για ακόμη μία φορά προκλητικός, σπρώχνοντας ακόμα και τον Βαλβέρδε πριν την συνέντευξη Τύπου. Είδηση, όμως, ήταν που ο “Μακεδονομάχος” Γκαρσία αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Θρύλου.

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και η εν γένει συμπεριφορά του στην Τούμπα. Ο Βάσκος έχει αποδείξει επανειλημμένα πως είναι ένας τζέντλεμαν, τον οποίο και παραδέχονται άπαντες.

- Η είδηση της Κυριακής δεν είναι που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μιλούν για την διαιτησία. Είδηση θα ήταν να παραδεχτούν την πιο αντρίκεια και παλικαρίσια ήττα τους, μέσα στο σπίτι τους!

- Η είδηση της Κυριακής δεν ήταν ότι ο Μανωλάς χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ως την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αυτό που είπε ο αμυντικός της ΑΕΚ το ξέρει ακόμα και ο Γόντικας, αλλά εννοείται πως δεν τολμάει να το πει, διότι θα χάσει την θέση του έφορου, γενικού γραμματέα, αντιπρόεδρου, πρόεδρου στην ΠΑΕ.

Βασίλης Λαπατάς


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons