OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μαρινάκης συναντάει παίκτες και οργανωμένους...

Συνάντηση με παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς των "ερυθρολεύκων" θα έχει εντός της ημέρας (8/2) ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο όπου του εξήγησε τι είναι αυτό που ζητάει από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο το ραντεβού με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό δεν θα είναι το μοναδικό που θα έχει αυτές τις ημέρες με παίκτες της ομάδας ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα έχει συνάντηση την Τετάρτη (9/2) και με άλλους "ερυθρόλευκους" παίκτες, μεταξύ των οποίων θα είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον στόχο του να είναι να τους έχει σε εγρήγορση ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων που περιμένουν την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση και με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών, με την κίνηση αυτή να μην είναι τυχαίο ότι γίνεται λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης".

Σε αυτό το ραντεβού θα ζητήσει από τους εκπροσώπους της "Θύρας 7" να στηρίξουν τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να "ξεφύγουν" σε καμία περίπτωση, από τη στιγμή που ενδεχόμενη τιμωρία με αποκλεισμό της έδρας θα ήταν καταστροφική στην παρούσα φάση, με την μάχη για τον τίτλο να έχει "ανάψει για τα καλά".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons