OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Μάγκες, Πειραιώτες και ωραίοι ...

Οταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και αποφασίζει να παίξει την μπάλα του, δεν τον σταματάει κανένας. Οι πρωταθλητές έπαιξαν με την μαγκιά τους, τον τσαμπουκά τους και με την τεχνική τους και έφυγαν από την Τούμπα με ένα τεράστιο διπλό, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ (ή μάλλον ισοπεδώνοντάς τον) με 2-0, με γκολ των Αμπντούν και Μιραλάς. Πλέον η διαφορά από τον Παναθηναϊκό είναι στους δύο βαθμούς και το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει…

Περίπατο λοιπόν έκανε ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη απέναντι στους κομπλεξικούς του Βορρά, που έπαιξαν λυσσασμένα, όπως κάνουν μόνο κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμπιστεύθηκε και πάλι την θέση κάτω από τα δοκάρια στον Μέγιερι. Στην άμυνα κεντρικό δίδυμο Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλος, αριστερά ο Μαρκάνο και δεξιά ο Μοδέστο. Στο κέντρο Μανιάτης, Ορμπάϊθ και Ιμπαγάσα, αριστερά ο Μιραλάς και δεξιά ο Αμπντούν. Στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ.

Με το καλημέρα ο Αμπντούν έβγαλε συρτή σέντρα, ο Τζιμπούρ μπήκε στην φάση όμως πρόλαβε και έδιωξε ο Κρέσιτς. Στην συνέχεια ο Μιραλάς με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, έπιασε και το σουτ, απελπιστικά άστοχο όμως.

Στο 2ο λεπτό ο Μανιάτης στην κόντρα επέλεξε να κάνει σουτ από μακριά, μπλόκαρε εύκολα ο Κρέσιτς.

Στο 5′ ο Θρύλος χτύπησε. Ο Ιμπαγάσα έκανε μακρινό σουτ, στην συμβολή των δοκών, στην συνέχεια ο Αμπντούν έβγαλε για τον Μανιάτη, αυτός σέντρα χαμηλά, ο Τζιμπούρ δεν μπόρεσε όμως ήρθε από πίσω ο Αμπντούν ο οποίος σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, παγώνοντας την Τούμπα. 0-1 για τον Θρύλο.

Στο 7′ εκτέλεση κόρνερ του ΠΑΟΚ, ο Μέγιερι κάνει λάθος έξοδο όμως ο Μαρκάνο διώχνει τον κίνδυνο.

Στο 17′ ο Μέγιερι πρόλαβε στην έξοδο τον Φωτάκη και έδιωξε.

Στο 18′ ο Θρύλος ξαναχτύπησε με τον Μιραλάς, σε ατομική ενέργεια, να περνάει από δύο, να μπαίνει στην περιοχή και απέναντι στον Κρέσιτς να σκοράρει. 0-2 ο Ολυμπιακός και νέκρα στην Τούμπα.

Στο 29′ σουτ του Γκαρσία, στο δοκάρι του Μέγιερι.

Στο 43′ σύγχιση στα καρέ του Ολυμπιακού με πολλούς παίκτες πάνω από την μπάλα και τελικά τον Μανιάτη να διώχνει και τον Αβραάμ να τραυματίζεται στο μάτι.

Στο 46′ σέντρα του Ιβιτς, κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στα χέρια του Μέγιερι.

Στο 54′ ο Αμπντούν βγήκε στην κόντρα, πρόλαβε να πλασάρει τον Κρέσιτς ο οποίος βγήκε από την περιοχή και έδιωξε με τα χέρια, όμως ο Γιάχος δεν έδωσε την παράβαση.

Στο 56′ ο Ιβιτς έπιασε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Μέγιερι έδιωξε ενστικτωδώς.

Στο 75′ ο Λάζαρ τσεκούρωσε τον Μιραλάς, στην συνέχεια διαπληκτίστηκε και με τον Τζιμπούρ και αποβλήθηκε από τον Γιάχο.

Στο 86′ κάθετη μπαλιά του Αμπντούν, πετάγετε ο Καζίμ όμως δεν προλαβαίνει για την προβολή, υπό πίεση (τον έσπρωξε και ο Λίνο), ο Κρέσιτς βγήκε και έδιωξε.

Στο 88′ σουτ του Μοδέστο άουτ.

Κίτρινες: Σταφυλίδης, Γκαρσία - Αμπντούν, Ιμπαγάσα
Κόκκινη: Λάζαρ

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κατσικάς (11′ Μπαλάφας λ.τρ.), Λίνο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (81′ Ρομπέρ), Αθανασιάδης (38′ Ιβιτς λ.τρ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτης Ιμπαγάσα (61′ Τοροσίδης), Αμπντούν (88′ Χολέβας), Τζιμπούρ, Μιραλάς (77′ Κόλιν Καζίμ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons