OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Μπορούμε όλους τους στόχους...

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στη Μόσχα ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν, τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής του Θρύλου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι έτοιμος να μπει στο ματς και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα όπως και να είναι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν εκείνη τη στιγμή.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και ότι μπορεί να πετύχει και τους τρεις στόχους που έχει βάλει από την αρχή της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν:

Το ερώτημα όλων είναι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η θερμοκρασία είναι αν θέλετε να γίνει το ματς.
Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Περιμένουμε την απόφαση της UEFA αν θα γίνει το παιχνίδι και αν αποφασιστεί ότι θα γίνει, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το άγνωστο της Ρούμπιν σας προβληματίζει με δεδομένο ότι δεν έχει επίσημα ματς;
Πιστεύω ότι ο προπονητής μας και οι συνεργάτες του έχουν δει πολλές φορές τη Ρούμπιν. Περιμένουμε να μας την αναλύσει και να μας δείξει το βίντεο. Είναι καλό για εμάς ότι δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Πιστεύω ότι και αυτοί θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με αυτές τις θερμοκρασίες γιατί άνθρωποι είναι. Βέβαια είναι πιο συνηθισμένοι από εμάς σε αυτές τις θερμοκρασίες.

Ποια είναι η δική σου κατάσταση από τον τραυματισμό σου και αν είσαι έτοιμος να παίξεις.
Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοιες συνθήκες αγώνα και πολλοί από τους συμπαίκτες μου. Η κατάσταση μου είναι καλή δεν έπαθα κάτι σημαντικό με την ΑΕΚ είχα κάτι κράμπες, ένιωσα ένα σφίξιμο, αλλά τώρα είμαι καλά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μείωσε την διαφορά στο πρωτάθλημα. Έχετε πει ότι θέλετε να κυνηγήσετε και τους τρεις στόχους που έχετε βάλει.
Σίγουρα αυτή την στιγμή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Europa League. Η ομάδα μας θα διεκδικήσει και το νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες. Όλη η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη στους στόχους της ειδικά από το παιχνίδι της Τούμπας και μετά και νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας.

Με βάση αυτές τις συνθήκες ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το κλειδί της επιτυχίας;
Νομίζω ότι αυτό θα το αναλύσει ο προπονητής μας. Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα. Μόλις γίνει ανάλυση του παιχνιδιού της Ρούμπιν θα ξέρουμε ποιο είναι το κλειδί της νίκης.

Τι επιτρέπετε να φοράνε οι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις συνθήκες;
Οι ποδοσφαιριστές επιτρέπεται να φοράνε ισοθερμικά στα χρώματα της ομάδας.

Θα παίξετε σε συνθετικό χλοοτάπητα. Πόσο δύσκολο είναι;
Όντως είναι κάτι καινούριο αυτό. Βέβαια όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε παίξει σε συνθετικό χλοοτάπητα, αλλά απ’ όσο γνωρίζω είναι έβδομης γενιάς και είναι πολύ καλό το χορτάρι και παίζει και η Εθνική Ρωσίας σε αυτό το γήπεδο και δεν νομίζω ότι θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

 http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons