OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τους βάζει όλους μέσα ο Βαλβέρδε...

Από την Παρασκευή το βράδι έχει γίνει αρκετή κουβέντα για τους Μανιάτη και Μιραλάς σε σχέση με το αυριανό ματς του Λουζνίκι. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο έχουν αφήσει πίσω τις ενοχλήσεις και έβγαλαν κανονικά τη σημερινή προπόνηση επί Ρωσικού εδάφους που ήταν και το ζητούμενο. Από τη στιγμή που είναι καλά και οι δύο, ο Βαλβέρδε έχει πάρει την απόφαση να τους ρίξει στη μάχη ώστε να βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης από αύριο.

Ο Ισπανός άλλωστε στη συνέντευξη τύπου έδειξε τις προθέσεις του. Κρατάμε τα παρακάτω λόγια: «Θα επιλέξω τους πιο δυνατούς. Δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση».

Ο Βαλβέρδε ουσιαστικά είπε αυτό που ξέρουμε όλοι, ότι δηλαδή δεν θέλει να «πειράζει» την ενδεκάδα που προέρχεται από νίκες και καλές εμφανίσεις. Αυτό με το «δυνατούς» αφήνει ένα μικρό παράθυρο για τον Μοντέστο, για τους υπόλοιπους εφόσον παίζουν και οι Μανιάτης, Μιραλάς δύσκολα θα έχουμε ανατροπές…

Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης (Μοντέστο), Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας, Μανιάτης, Ορμπάιθ (Μοντέστο) το δίδυμο της μεσαίας γραμμής και μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Ιμπαγάσα. Η τριάδα των Μιραλάς, Τζιμπούρ και Καζίμ θα αναλάβει το επιθετικό βάρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons