OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η... γνωστή Τούμπα...

Εντάξει όχι ότι δεν τα έχουμε ξαναδεί όλα αυτά... Απλά είπαμε μήπως εφέτος άλλαζε κάτι. Λάθος κάναμε. Ο Θρύλος κέρδισε πιο αντρίκεια από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά κάποιοι δεν μπορούν να το αντέξουν αυτό. Ξεσπούν εναντίον Θεών και δαιμόνων. Όχι τίποτα άλλο, αλλά απλά σήμερα έτσι όπως κύλησε το ματς λέγαμε ότι θα ήταν ένα από τα πιο ήσυχα ντέρμπι. Λάθος μας, ξαναγράφουμε. Ησυχο μπορεί να είναι μόνο όταν κερδίζουμε «ΕΜΕΙΣ» ο ΠΑΟΚ.

Το καλό κλίμα στις εξέδρες επικράτησε όσο ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά στο σκορ. Δηλαδή μέχρι το 5', ενώ από το 18 και μετά; Μην τα ρωτάτε... Τα χειρότερα ήλθαν λίγο πριν το τέλος. Οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρισκονταν πίσω από τον πάγκο μας και ενώ οι παίκτες μας ετοιμάζονταν για τ' αποδυτήρια το ριξαν στο σημάδι. Από τις κροτίδες που έπεφταν «βροχή» στον πάγκο των ερυθρολεύκων», ο Τάσος Μητρόπουλος έχασε προς στιγμήν την ακοή του! Αμέσως το ιατρικό τημ έσπευσε πάνω του, για να δουν μετά απο λίγη ώρα ότι η ακοή του επανήλθε κανονικά. 

Υπήρξε και συνέχεια... Περίπου 40 άτομα, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου, εκμεταλλεύτηκαν το ότι όλοι οι άνδρες σεκιούριτι ήταν μέσα στο γήπεδο για να διευκολύνουν τους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια και πήγαν να μπουν απ' έξω, στα αποδυτήρια! Περίπου 10 μέτρα πριν τα αποδυτήρια έχει τοποθετηθεί ένα στόρι. Αφού κατάφεραν να του φέρουν ζημιές και να το ρίξουν λίγο πριν μπουν μέσα, έπεσε ένα δακρυγόνο, έγιναν δυο συλλήψεις, όλες οι δυνάμεις των ΜΑΤ έσπευσαν στο σημείο και το συμβάν έληξε στο δίλεπτο. Η συνέχεια εκτός γηπέδου όπου και εκεί είχαμε ανάλογα περιστατικά με την αστυνομία να προχωρά στη χρήση χημικών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons