OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Θα γίνει σπουδαίος μπακ...

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές Ελλήνων παικτών αυτό το καλοκαίρι. Και δεν αναφερόμαστε ούτε στον Παναγιώτη Βλαχοδήμου ούτε στον Κώστα Μανωλά, αλλά στον Βασίλη Καραγκούνη.

Ο 18χρονος ακραίος μπακ, που ήταν αρχηγός της δεύτερης ομάδας της Ουντινέζε, αποκτήθηκε μετά από πολύ έξυπνες και συντονισμένες κινήσεις του Ολυμπιακού και του ατζέντη του, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να αποκτήσουν με σχεδόν... μηδενικό κόστος ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου μας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε αγωνιζόμενο τον Καραγκούνη μετέφερε σε ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά την άποψη ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, αφού έχει εξαιρετικά στοιχεία και, κυρίως, σωστή νοοτροπία. Πράγμα που μετράει πάρα πολύ σε τόσο νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, το μόνο που έχει ζητήσει από τον παίκτη ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να πάρει μυϊκή μάζα, ώστε να αντέχει τις κόντρες με δυνατότερους αντιπάλους. Και τότε θα δείξει την πλήρη έκταση του ταλέντου του.

ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ...

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε είναι ότι ο Καραγκούνης παίζει το ίδιο καλά τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός μπακ. Αλλά είναι δεξιοπόδαρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons