OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Τράβηγμα ο Κάρολ, καλύτερα ο «Κάνιο»...

Υπό βροχή συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Έρμελο. Αποχώρησε με τράβηγμα ο Κάρολ, καλύτερο ο Ιμπαγάσα που ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Δουλειά στην τακτική και την κατοχή μπάλας από τον Ζαρντίμ.

Άνοιξαν οι ουρανοί στο Έρμελο το πρωί της Πέμπτης κι έτσι οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους με φθινοπωρινές συνθήκες. Άσχετα από τη βροχή πάντως, η δουλειά συνεχίστηκε κανονικά με το πρόγραμμα να είναι και πάλι ιδιαίτερα φορτωμένο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψε πολύ πάνω στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ενώ υπήρξε και οικογενειακό διπλό.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Ρόι Κάρολ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για ένα απλό τράβηγμα, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Από εκεί και έπειτα, στην τελική ευθεία για την επάνοδό του στις προπονήσεις βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς με τον Βέλγο να κάνει ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Ανδρέα Τάτο. Επίσης, μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Ζαραδούκας που αμφότεροι αισθάνονται καλύτερα. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα έκανε αντίθετα ο Λεάντρο Γκρέκο.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

«Υπό βροχή δούλεψαν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Χορστ.

Ο καιρός στο Έρμελο της Ολλανδίας δεν ήταν σήμερα ιδιαίτερος… σύμμαχος για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Η προπόνηση διεξήχθη υπό βροχή, η οποία άρχισε λίγη ώρα αφότου οι παίκτες μπήκαν το πρόγραμμά τους και με διακοπές συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος της προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και σήμερα πολλή δουλειά επάνω στην τακτική. Οι παίκτες είχαν ξανά την μπάλα στα πόδια, εκτελώντας ασκήσεις ελέγχου και κατοχής σε μικρό χώρο, χωρισμένοι σε πεντάδες. Οι τερματοφύλακες παρέμεναν σταθεροί ενώ οι υπόλοιποι παίκτες άλλαζαν.

Στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν και διπλό. Χωρίστηκαν σε «κίτρινους» και «κόκκινους». Οι πρώτοι αποτελούνταν από τους Μέγιερι, Ποτουρίδη, Μοδέστο, Ντιελνά, Φετφατζίδη, Μανωλά, Ντιόγκο, Αμπντούν, Τοροσίδη, Μανιάτη, Μήτρογλου. Τους «κόκκινους» αποτελούσαν οι Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Σιόβας, Καραγκούνης, Χολέβας, Φέισα, Λυκογιάννης, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Ο Σιόβας σκόραρε πρώτος για τους «κόκκινους», ενώ για τους «κίτρινους» ισοφάρισε ο Αμπντούν. Ο Πάντελιτς μετά από ωραία ενέργεια έστρωσε στον Βλαχοδήμο και εκείνος έκανε το 2-1 για τους «κόκκινους». Ο Μοδέστο με πλασέ έκανε το 2-2. Ο Τζιμπούρ έκανε το 3-2 για τους «κόκκινους» και ο Ντιόγκο ισοφάρισε στο τελικό 3-3.

Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως και ο Ανδρέας Τάτος. Μέρος του ομαδικού προγράμματος ακολούθησαν ο Ιμπαγάσα και ο Ζαραδούκας, ενώ ο Λεάντρο Γκρέκο έμεινε στο ξενοδοχείο και προπονήθηκε στο γυμναστήριο. Ο Ρόι Κάρολ ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση, δίχως η κατάστασή του να εμπνέει κάποια ανησυχία.
Το απόγευμα οι παίκτες μας θα έχουν ρεπό, πλην των Μιραλάς και Γκρέκο, οι οποίοι θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 10:30 (9:30 τοπική ώρα)».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons