OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ποιο κρύο η Ρούμπιν...

Απόλυτη προσήλωση από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στους στόχους του Θρύλου εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρούμπιν στη Μόσχα για τους «32» του Europa League. Ο Ισπανός άφησε στην άκρη τους όποιους αστάθμητους παράγοντες, όπως τις καιρικές συνθήκες, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ρωσία για να παίξει το ματς και επανέλαβε αυτό που τονίζει κάθε φορά που αναφέρεται στα ματς με τη Ρούμπιν. Οτι δηλαδή όταν παίζεις νοκ άουτ ματς δεν έχεις κανένα περιθώριο για λάθος. Επίσης, όπως συνηθίζει ο τεχνικός του Θρύλου δε φανέρωσε τ' αγωνιστικά του πλάνα απαντώντας ότι ακόμη δεν έχει σκεφτεί με ποιους παίκτες θα ξεκινήσει το ματς.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Έχετε νιώσει ποτέ ξανά τόσο πολύ κρύο;
«Οχι είναι η πρώτη φορά. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε παίξει ξανά σε τέτοιες συνθήκες».

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες ότι θέλετε να γίνει το ματς. Θέλετε να γίνει το ματς ή σκέφτεστε τον κίνδυνο των τραυματισμών και επιθυμείτε να γίνει το ματς την Τετάρτη;
«Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ένα παιχνίδι και ήρθαμε να το παίξουμε αύριο. Το μυαλό όμως δεν είναι ούτε στο κρύο ούτε στον συνθετικό χλοοτάπητα. Μας απασχολεί μόνο η Ρούμπιν, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα και πολύ επικίνδυνη και αυτό πρέπει να προσέξουμε περισσότερο απ’ όλα. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές που θα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου θα κρυώνουν περισσότερο. Ήρθαμε για να παίξουμε το παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε για τον καιρό. Είμαστε στον Φεβρουάριο, είμαστε στην Μόσχα και ήταν αναμενόμενο τι θα συναντήσουμε».

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει τις ίδιες καλές εμφανίσεις εκτός έδρας όπως στο Τσάμπιονς Λιγκ;
«Θα μας άρεσε να διατηρήσουμε τα καλά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινάει μία άλλη διοργάνωση με διαφορετικούς αντιπάλους. Όλα αυτά έγιναν πριν αρκετό καιρό. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε κανένα λάθος γιατί μπορείς να μείνεις εκτός. Μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε την καλή απόδοση τόσο εκτός όσο και στο Καραϊσκάκη».

Ο προπονητής της Ρούμπιν είναι πολύ θρήσκος και προσεύχεται πριν από κάθε παιχνίδι.  Συμβαίνει κάτι παρόμοιο με τον κύριο Βαλβέρδε ή έχει κάποια γούρια που κρατάει πριν τον αγώνα;

«Όχι, δεν θα έλεγα ότι είμαι θρήσκος. Δεν ήμουν προληπτικός μέχρι που ήρθα στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι υπερβολικοί με αυτά τα πράγματα και έτσι άρχισα να αποκτάω κι εγώ προλήψεις».

Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Ρούμπιν και τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός;
«Είναι μία ομάδα πολύ οργανωμένη είναι συμπαγής η άμυνα της. Είναι μία ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Έχει παίκτες γρήγορους και επικίνδυνους στην επίθεση. Διαθέτει μία πολύ συμπαγή και οργανωμένη άμυνα».

Τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι πολύ καλά τώρα τελευταία. Όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές ή εσάς;

«Όχι. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι κάτι καινούριο. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές εδώ και ένα χρόνο. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Η κατάσταση είναι τεταμένη τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν μας επηρεάζει. Εμείς εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές».

Πέρα από την αναγκαστική αλλαγή του Αβραάμ σχεδιάζετε κάποιες άλλες αλλαγές ή θα δούμε πάνω κάτω την ίδια ομάδα που τα είχε πάει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια;

«Ξέρουμε πως ο Αβραάμ θα λείπει και θα πρέπει να αποφασίσω ποιος θα πάρει την θέση του. Δεν έχω αποφασίσει την ενδεκάδα γιατί περιμένω να δω σε τι κατάσταση είναι όλοι οι παίκτες μετά το ματς με την ΑΕΚ και να βάλω τους πιο έτοιμους. Θέλω να κρατήσω όμως το ίδιο πνεύμα που υπήρχε στα τελευταία παιχνίδια και τα πήγαμε πολύ καλά».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons