OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οριστικά Tρίτη 14/2 στις 13:00...

Την Τρίτη στη μία ώρα Ελλάδος θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα, όπως έκανε γνωστό και ο Κώστας Καραπαπάς στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την απόφαση που έλαβε η UEFA.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ενημέρωσε ότι εάν η θερμοκρασία θα είναι μέχρι -15 τότε το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε άλλη περίπτωση οι προπονητές θα πάρουν την ευθύνη.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6
-Για την ώρα έναρξης του αγώνα:
«Σύμφωνα με την οδηγία της ΟΥΕΦΑ θα γίνει στις 3 ώρα Μόσχας, δηλαδή, μία ώρα Ελλάδος. Αν η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη από τους -15 θα ξεκινήσει. Διαφορετικά θα γίνει συζήτηση με τους δύο προπονητές και αυτοί θα έχουν την ευθύνη. Οριστικά αύριο στη μία είμαστε στη σέντρα.
Το παιχνίδι μεταφέρθηκε νωρίτερα έτσι ώστε να συμπέσει στο χρονικό διάστημα που η θερμοκρασία θα είναι στα μεγαλύτερα της σημεία. Φαίνεται ότι αύριο η θερμοκρασία θα είναι καλύτερη».

-Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:
«Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλός. Θα αρχίσουν να δουλεύουν και τα μηχανήματα θέρμανσης και αύριο θα είναι σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα εστιάζεται στην αναπνοή των παικτών που είναι δύσκολη όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί. Αυτή την στιγμή ο αγωνιστικός χώρος έχει λίγο χιόνι»

 http://www.sport-fm.gr/


Κάτω από πρωτόγονες καιρικές συνθήκες διεξάγεται αυτή την ώρα η τελευταία προπόνηση των παικτών του Θρύλου στο παγωμένο «Λουζνίκι » εν όψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης με την Ρουμπίν Καζάν για την φάση των «32» του Europa League.

Εφοδιασμένοι με σκουφιά, χοντρά μπουφάν και ότι άλλο μπορούσαν για να... πολεμήσουν το ψύχος παίκτες και τεχνικό επιτελείο προπονήθηκαν στο παγωμένο στάδιο της Μόσχας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που έδειξε και πάλι τις ποδοσφαιρικές του δεξιότητες στο γήπεδο, δοκιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο και τον αγωνιστικό χώρο ενόψει του αγώνα της Τρίτης.

Το κλίμα πάντως στην προπόνηση ήταν εξαιρετικό με τις πλάκες να δίνουν και να παίρνουν, ειδικά για τον καιρό και το κρύο. Ο Ισπανός βέβαια δεν παρέλειψε να κάνει τις απαιτούμενες παρατηρήσεις στις ασκήσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του αλλά και τις σχετικές επισημάνσεις για το ματς με την Ρουμπίν Καζάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons