OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μέσα και οι δυο...

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη μάχη με τη Ρούμπιν Καζάν την Τρίτη στο 'Λουζνίκι" της Μόσχας και η ομάδα ταξιδεύει πάνοπλη για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου γυμνάστηκαν στις 10:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους και αμέσως μετά βγήκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Μόσχα.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Μιραλάς και Μανιάτης που είχαν κάποιες ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. και αμφότεροι είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, που εκεί θα αποφασίσει το αν θα ξεκινήσουν ή θα μείνουν στον πάγκο και αναλόγως της εξέλιξης του ματς θα χρησιμοποιηθούν.

Μετά το φινάλε του προπονητικού προγράμματος, ο "Τσινγκούρι" ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κάρολ, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Α. Παπαδόπουλος, Δασκαλάκης, Μόνχε, Ντιόγκο, θα προπονηθούν την Δευτέρα στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons