OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η... 11άδα του Ντούντα...

Για δεύτερη φορά φέτος, ο Ολυμπιακός καλείται να «κατέβει» στο παρκέ, μην μπορώντας να συμπληρώσει καν… 12άδα! Τα προβλήματα είναι πολλά για τους Πειραιώτες και το χειρότερο είναι ότι όλο αυτό το κύμα κακοδαιμονίας δεν δύναται να κατευνάσει.

Αναγκαστικά λοιπόν, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει 11 παίκτες στη διάθεσή του, για την Σαββατιάτικη (17:00/ ΝΕΤ) αναμέτρηση με την Καβάλα, στο κλειστό της Καλαμίτσας, για την 12η αγωνιστική της Α1. Ποιοι έμειναν στην Αθήνα; Οι συνήθεις ύποπτοι τον τελευταίο καιρό, Βασίλης Σπανούλης και Λάζαρος Παπαδόπουλος, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού όμως να ετοιμάζεται να πάρει χρόνο συμμετοχής την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ.

Σε ένα ματς που αναμένεται να αγωνιστεί και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ναι μεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα (τράβηγμα) που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο ο Σέρβος κόουτς έκρινε ότι το τραύμα είναι ακόμα πρόωρο και δεν θέλησε να πιέσει τον νεαρό γκαρντ.

Στον Πειραιά έμεινε και ο Δημήτρης Κατσίβελης ο οποίος υπέστη στη Νέα Σμύρνη ένα αιμάτωμα (δεν είναι κάτι το ανησυχητικό) στο πόδι και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ πίσω έμεινε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος δεν είχε κάνει προπόνηση την Πέμπτη λόγο κάποιων ενοχλήσεων στο χέρι, ωστόσο ένιωθε καλύτερα και έτσι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον πήρε μαζί του.

Στο κλειστό της Καλαμίτσας λοιπόν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει στη διάθεσή του τους Χάινς, Λούκας, Αντιτς, Χάουαρντ, Κέσελ, Πελεκάνο, Γκετσεβίτσιους, Γλυνιαδάκη, Πρίντεζη, Παπανικολάου και Σλούκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons