OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

“Να κάνουμε εντύπωση”...

Για την πρόκληση του Europa League μίλησε στην εφημερίδα Real News ο Ολοφ Μέλμπεργκ: “Σίγουρα, καταλαβαίνω απόλυτα ότι το πρωτάθλημα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Συνεπώς το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό να απαντήσω είναι το πρωτάθλημα. Μας δίνει την ευκαιρία να πάμε ξανά στο Champions League του χρόνου. Προφανώς και έχει σημασία, από την άλλη, να δεις και πώς θα σου έρθει ένας τελικός στο Europa League.

Παίζει ρόλο και η διαδρομή που θα ακολουθήσεις. Αν, για παράδειγμα, αποκλείσεις στη διαδρομή τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (γελάει) τότε, μάλλον, θα πρέπει να διαλέξεις τον τελικό του Europa League. θα προκαλούσαμε τεράστια κουβέντα, θα είχε μεγάλη απήχηση σε όλη την Ευρώπη το επίτευγμά μας. Κι αυτό είναι σημαντικό για τον σύλλογο. Οι φετινές μας εμφανίσεις στην Ευρώπη συζητήθηκαν.

Συμπαίκτες μου στην Εθνική Σουηδίας αλλά και δημοσιογράφοι μου τηλεφωνούσαν και μου έλεγαν: «Σε πόσο σπουδαία ομάδα παίζεις». Δεν βλέπουν πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, γι’ αυτό και τους έκανε εντύπωση. Τους έκανε εντύπωση πώς παίξαμε στο Λονδίνο, αλλά και στη Μασσαλία και στη Γερμανία”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons