OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο Βαλβέρδε ήταν το πρόβλημα...

«Καρφιά» προς τον Ερνέστο Βαλβέρδε, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, έριξε ο Γιώργος Γκαλίτσιος σε συνέντευξή του στον Τύπο του Βελγίου.

Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην ιστοσελίδα «nieuwsblad.be» και απέδωσε στην «κακή χημεία» μεταξύ εκείνου και του Βάσκου τεχνικού το ότι δεν πήρε ευκαιρίες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη νέα περιπέτειά του με την Λόκερεν, την οικονομική κρίση και κατά πόσο έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο, αλλά και την «τρέλα» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό:

«Το πρόβλημά μου ήταν ο προπονητής, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Δεν με άφησε να παίξω την πρώτη χρονιά, την επόμενη έφυγε, αλλά επέστρεψε. Έπαιζα μόνο στην προετοιμασία. Η χημεία μεταξύ μας δεν ήταν καλή. Για αυτό επέλεξα να φύγω».

Για τον λόγο που επέλεξε τη Λόκερεν:


«Υπήρχαν επαφές με ομάδες στη Γερμανία, αλλά έπρεπε να περιμένω μέχρι τον Ιανουάριο. Για αυτό επέλεξα τη Λόκερεν. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά να μένει τόσο πολύ εκτός δράσης».

Για την οικονομική κρίση και πως έχει επηρεάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Κάποιοι παίκτες στην Ελλάδα έχουν να πληρωθούν από έξι μήνες ως και ένα χρόνο, αλλά στον Ολυμπιακό εμείς δεν είχαμε προβλήματα».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Η Ελλάδα είναι μια θαυμάσια χώρα, αλλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου δεν είναι υψηλό. Μια μεταγραφή στο εξωτερικό είναι δύσκολη επειδή οι ομάδες δεν εμπιστεύονται τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαστε τρελοί και τεμπέληδες, αλλά δεν είναι έτσι. Αν δουλέψω σκληρά στο Βέλγιο μπορώ να καταφέρω οτιδήποτε».

Για τις διαφορές Λόκερεν-Ολυμπιακού:

«Η Λόκερεν είναι μια καλή ομάδα, με ωραία αποδυτήρια και καλό τεχνικό τιμ. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι… τρέλα! Στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ μας έριχναν πέτρες, μήλα, κινητά ακόμη κι ένα παπούτσι! Τότε είχα φοβηθεί. Όμως, πολλές φορές η ατμόσφαιρα δίνει δύναμη στους ποδοσφαιριστές». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons