OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ποιος είπε ότι είναι κακό να είσαι «φαβορί»;...

Με μεγάλο χαμόγελο έκλεισε το βράδυ χθες. Με τον Ολυμπιακό αρχικά να μας χαρίζει… αγωνία και να μη μας αφήνει να χαρούμε το στραβοπάτημα των τριτοδεύτερων ανύπαρκτων στο Αγρίνιο! Με το που τέλειωσε, όμως, το ματς και αποκαταστάθηκε η ποδοσφαιρική τάξη, με τον Ολυμπιακό στην κορυφή, το χαμόγελο επανήλθε! Ούτε πρωταθλητής… χειμώνα δεν μπορεί να είναι ο ΠΑΟ που κάποιοι μας έλεγαν ότι θα είναι και… πρωταθλητής Μαΐου! Λες και δεν ξέρουν ότι ο… καθένας στο είδος του και ο Θρύλος στις… κούπες!

***Λένε ότι πολλές φορές το να σε λένε «φαβορί» είναι κακό! Μπούρδες. Όταν είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, είσαι από τη φύση σου φαβορί! Είσαι πάντα, όταν ξεκινά στην Ελλάδα η κούρσα για τους τίτλους, αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει το… κατσαρολικό! Αυτό το λένε και οι αριθμοί! Το γράφω γιατί διαβάζουν και κάτι μαζοχιστές Παναθηναϊκοί τον «ΓΑΥΡΟ» και γουστάρουν να βλέπουν ότι εμείς έχουμε 38 και εκείνοι (μαζί με ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους) 37! Και οσονούπω θα πάει 39-37 το σκορ!

***Οι αριθμοί, λοιπόν, λένε ότι είμαστε ΦΑΒΟΡΙ και τώρα που σκαρφαλώσαμε στην κορυφή δεν νομίζω ότι θα πέσουμε από αυτή. Ακόμα και μετά από μια εμφάνιση σαν τη χθεσινή, που καθόλου δεν μας άρεσε, πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από τους άλλους αυτοαποκαλούμενους «διεκδικητές» του τίτλου! Προσέξτε, τίποτα δεν θα μας χαριστεί και οι άλλοι θα συνεχίσουν να… σπρώχνονται! Αλλά είμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Και τώρα που πήγαν από… κάτω, θα κουβαλάνε τρελό ψυχολογικό βάρος! Το ξέρουν και οι ίδιοι ότι το παιχνίδι στο Αγρίνιο ήταν κριτήριο και τώρα ξέρουν ότι δεν… έπιασαν τα στανταρντς για να έχουν ελπίδες!

Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

***Ενα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει κάποιος, είναι να έχει ατέλειωτα συμπλέγματα. Τα συμπλέγματα, ή αλλιώς απλώς... κόμπλεξ, τα συναντάμε σε ανθρώπους (περίπτωση Σφακιανάκη) ή σε ομάδες ανθρώπων (περίπτωση οπαδών του ΠΑΟΚ)! Και χθες είχαμε έκρηξη... κόμπλεξ!

***Απο τη μία ο Σφακιανάκης. Ειλικρινά, απορώ γιατί ο συγκεκριμένος προκαλεί έτσι στα παιχνίδια κάθε… ομάδας του με τον Θρύλο! Επειδή πέρασε από τον Ολυμπιακό και δεν… ακούμπησε;

***Και λοιπόν; Εδώ καλοί παίκτες και δεν έπαιξαν ποτέ. Πόσο μάλλον αυτός που ήταν πάντα μέτριος! Αλλο είναι να θεωρείς ότι αξίζεις να είσαι στον Ολυμπιακό και άλλο να ισχύει κάτι τέτοιο... Από τότε με τη Skoda σε ένα παιχνίδι στη Ριζούπολη μέχρι και χθες προκαλεί και ξαναπροκαλεί! Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί… Η αλήθεια είναι ότι το παιδί δεν έκανε να παίξει για τον Ολυμπιακό και έφυγε. Ποιο είναι το ζόρι του ακριβώς;

***Πάμε τώρα στους άλλους! Τους «οπαδούς του ΠΑΟΚ»! Δεν τους άφησαν να πάνε στην Ξάνθη και φταίει πάλι ο… Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης! Το «κράτος της Αθήνας»! Μιλάνε αυτοί για «κράτος»! Ξέρετε ποιο κράτος! Αυτό που τους δίνει κρατικές διαφημίσεις και τους φτιάχνει παλάτια στην Πυλαία! Αυτό το… «κράτος της Αθήνας»! Το «κράτος της Αθήνας» που αγόραζε άχρηστα ακίνητα για να σωθεί ο Μπατατούδης και ο ΠΑΟΚ! Αυτό το «κράτος της Αθήνας»! Οι Μπουγατσομάχοι ανέκαθεν ήθελαν να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό ως «κράτος της Αθήνας» γιατί έτσι δικαιολογούσαν ότι δεν έφταναν ούτε για να του… δέσουν τα κορδόνια!

***Οι άνθρωποι είναι αλλού γι’ αλλού! Ψηφίζουν τον Ψωμιάδη για νομάρχη με 50% και μετά, όταν αυτός αντί να κάνει τον νομάρχη κάνει τον… Ζορό, φταίει ποιος; Μα φυσικά το «κράτος των Αθηνών»! Είπαμε. Χαίρε κόμπλεξ αμέτρητο!

***Επειδή εγώ, όμως, είμαι… ΠΟΝΗΡΟΣ, σας λέω ότι ΒΟΛΕΥΕΙ κάποιους στον ΠΑΟΚ αυτή η… ΘΥΕΛΛΑ για τις μετακινήσεις! Βλέπετε, ξεσπάει την ώρα που έχουν ΠΟΥΛΗΣΕΙ τον Βιεϊρίνια και αντί να βρίζει ο κόσμος τους τη διοίκηση που ξεπουλάει, στρέφεται αλλού και κλείνει ραντεβού στις… Καμάρες και στους Λευκούς Πύργους για να πάει να υποστηρίξει (όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ), λέει, τη Δόξα Δράμας! Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που οι ΠΑΟΚτζήδες θα βρεθούν στο Καυτανζόγλειο! Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια εκδρομή μας στο Καυτανζόγλειο (ακόμα ήμουν μόνο ΟΠΑΔΟΣ και όχι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΠΑΔΟΣ, όπως αρέσει σε κάτι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΣΚΕΤΟ να με αποκαλούν στα ερτζιανά). Παίζαμε με τον Ηρακλή και στο κέντρο του γηπέδου είχε περίπου χίλιους ΠΑΟΚτζήδες… Εχασαν εκείνη τη μέρα. Και ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής. Οπως θα χάσουν τώρα και ο ΠΑΟΚ και η… Δόξα!

***Οι ΠΑΟΚτζήδες, λοιπόν, λένε ότι αφού δεν πήραν εισιτήρια για την Ξάνθη, θα πάνε στο Καυτανζόγλειο να υποστηρίξουν τη Δράμα. Οι Παναθηναϊκοί, χωρίς να… επιτρέπεται, πήραν μια εξέδρα στο Αγρίνιο! Στην οποία μάλιστα ήταν παιδάκια από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και έφυγαν… πυξ λαξ! Άκουσε κανένας κανέναν… Μπιτσαξή να μιλάει; Άκουσε Γερουλάνο; Άκουσε κάποιον άλλον από αυτό που λέμε «κράτος» ή «κράτος των Αθηνών», για να έχουμε και την έκδοση με μπουγάτσα; Όχι βέβαια… Αν ήταν, όμως, Ολυμπιακοί…

ΥΓ.: Όπως παρατηρήσατε, δεν έχω κάνει κάποια… ανάλυση για το ματς. Δεν χρειάζεται. Λέω μόνο ότι κρατάμε το αποτέλεσμα και τα άλλα τα πετάμε στον κουβά με τα σκουπίδια. Α, και κάτι άλλο, μην το ξεχάσω. Ο Μαρκάνο (στον οποίο έχω πολλές φορές κάνει σκληρή κριτική για κάποια λάθη) χθες ήταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Οχι μόνο για το γκολ που έβαλε, αλλά και για κρίσιμα κοψίματα…

ΥΓ.2: Μύρισε από χθες η Παιανία. Αυτό μετράει!

ΥΓ.3: Ωραίο το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟ πάντως! Γκολάρα. Ο Τοτσέ στη βούλα του πέναλτι ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ στο 94’ και ΟΛΟΙ οι αμυντικοί να κρατάνε… αποστάσεις ασφαλείας!

ΥΓ.4: Μου θύμισε ένα γκολ του Ολισαντέμπε στην Τούμπα με τον «ΟΦΗ Θεσσαλονίκης», που ο Βόκολος και οι άλλοι μάρκαραν με τα μάτια τον Νιγηριανοπολωνό!

ΥΓ.5: Γιατί δεν μας λέει κάποιος από τον Παναιτωλικό «ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ» έχει ο Θεοδωρίδης και πού είναι ο τραυματισμός του και δεν θα ξαναγράψουμε ότι είναι «παράξενο» που δεν έπαιξε!

ΥΓ.6: Καλό θα είναι όταν γίνονται τσαμπουκάδες στο γήπεδο, ο αρχηγός να είναι κοντά. Ασπίδα για τους άλλους…

ΥΓ.7: Ο Φερέιρα άρχισε να λέει για τη διαιτησία! Χα χα χα! Μα καλά, δεν πήγαινε καλά η διαιτησία! Και αν δείτε το πέναλτι που ζητάνε στο Αγρίνιο, θα γελάτε μια εβδομάδα. Ο Βύντρα σε ρόλο Λέτο (βουτηχτή δηλαδή) πέφτει με χάρη αλά Χαριλάου… Μέχρι και ο Βασιλάκης στον ΣΚΑΪ είπε ότι δεν είναι πέναλτι! 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons