OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Επιστρέφει στην Βοϊβοντίνα ο Κατάι...

Στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκε, την Βοϊβοντίνα, θα επιστρέψει για έξι μήνες, ο Αλεξάνταρ Κατάι.

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Αλεξάνταρ Κατάι, μετά από περίπου ένα εξάμηνο στην πατρίδα μας. Ο Σέρβος άσος, μετά από την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και τον δανεισμό του στον ΟΦΗ, πηγαίνει στην Βοϊβοντίνα.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε τον δανεισμό του 21χρονου μεσοεπιθετικού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκε.
 
Ο αριστεροπόδαρος άσος ήρθε στον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν αγωνίστηκε καθόλου στους "ερυθρολεύκους", αφού κρίθηκε ανέτοιμος να αντέξει το βάρος της φανέλας.

Έτσι, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον ΟΦΗ, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να δείξει κάτι από το ταλέντο του. Συγκεκριμένα, είχε μόλις δύο συμμετοχές (κόντρα σε Πανιώνιο και Άρη) και έπαιξε συνολικά λιγότερο από τριάντα λεπτά.

Τον Δεκέμβρη, ο Σέρβος αποφασίστηκε να φύγει από την Κρήτη και η διοίκηση έκρινε ως καλύτερη λύση την επιστροφή του στην πατρίδα του και την ομάδα με την οποία αναδείχθηκε για έξι μήνες.

Μένει να δούμε, αν ο Αλεξάνταρ Κατάι θα πραγματοποιήσει τις καλές εμφανίσεις που τον συνόδευαν με τον ερχομό του στον Πειραιά και αν θα επιστρέψει πιο έτοιμος για τον Ολυμπιακό, προκειμένου σιγά σιγά να καθιερωθεί.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Βοϊβοντίνα για την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Αλεξάνταρ Κάταϊ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons